Bedrijfshallen

Over led4lighting

Led is de meest innovatieve verlichting van vandaag. Dankzij de lange levensduur en goed lichtrendement is ledverlichting energie- en kostenbesparend.

Led4lighting staat voor energiebesparende verlichtingssystemen. Wij verdelen ledverlichting voor professionele doeleinden.

Wij staan in voor de keuze van kwaliteitsvolle lichtoplossingen en een zorgvuldige rendementsstudie van uw project. Zo leveren wij steeds een kwaliteitsvol product af, waarbij het lichtcomfort gegarandeerd is.

Led4lighting 82

Onze troeven

Naast de verkoop van onze producten, maken wij als service een uitgebreide rendementsstudie.  De lichtanalyse is de eerste stap in ons ontwerpproces naar een optimale verlichting. Er wordt niet enkel rekening gehouden met de besparing die ledverlichting oplevert, maar we zorgen ervoor dat de verlichting is aangepast aan de ruimte en activiteit die er doorgaat. Ook adviseren we je over de bestaande premies en investeringsaftrek die er mogelijk is.

Onze lichtberekeningen vormen de verdere basis om de vooropgestelde lichtintensiteit te behalen en de situering van de lichtpunten te kennen. Vervolgens kan de kostenbesparing worden berekend. Gedurende het hele traject hebben wij steeds oog om een optimaal rendement te halen uit uw investering.

Led4lighting 86

Onze ervaring

NB-Engineering heeft ruim 25 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van producten in staal, inox en aluminium.  Met aanvullende kennis van elektronica groeide vrij snel het idee om ook met energiebesparende ledverlichting te starten. In 2012 werd led4lighting dan ook als merknaam ondergebracht bij NB-Engineering.

Vandaag staat led4lighting voor een professionele merknaam in duurzame lichtoplossingen. Dankzij de kwalitatieve producten en uitstekende lichtberekeningssoftware, kan led4lighting zowat elk verlichtingsproject realiseren.