Bedrijfshallen

Over led4lighting

In 2012 koos NB-Engineering resoluut voor ledverlichting, Led4lighting was geboren. Eind 2021 is de merknaam Led4lighting (en alle bijhorende activiteiten) verkocht aan LD-Tech. Dit brengt voor onze klanten geen wijzigingen met zich mee aangezien LD-tech eigenaar Kevin Plessers reeds 5 jaar deel uitmaakte van het Led-team binnen NB-Engineering.

Tot op vandaag staat Led4lighting voor energiebesparende verlichtingssystemen. Hierbij houden wij vast aan betaalbare kwaliteitsvolle lichtoplossingen, waarbij het lichtcomfort gegarandeerd is.

Wij richten onze pijlen op de B2B-sector en verdelen ledverlichting aan de vakhandel. Onze interne expertise en uitgebreide service dragen bij tot een installatie zonder zorgen.

Led4lighting 82

Onze troeven

Naast het verdelen van onze producten, kan de vakhandel ook beroep doen op onze extra diensten. 

Onze lichtberekeningen vormen de basis om de vooropgestelde lichtintensiteit te behalen en de situering van de lichtpunten te kennen. We zorgen ervoor dat de verlichting is aangepast aan de ruimte en activiteit die er doorgaat.

Led4lighting 86

Een gedreven team

Wij brengen onze energiebesparende verlichtingsarmaturen tot bij de vakhandel. Alles begint bij een goed product en een goede service. Net daarom heeft de vakhandel nood aan een ondersteunend team dat snel kan leveren, en kan meedenken bij grotere projecten.

Kevin is ons aanspreekpunt. Hij kent onze producten door en door én heeft daarenboven lichttechnische kennis. Heeft u vragen over onze producten, vragen over leveringen of een groot project, dan kan u bij hem terecht.