Industriële sector

Industriële sector

Leds zijn vervaardigd uit robuuste materialen; ze zijn bestand tegen hevige trillingen en knipperen of versplinteren niet zoals glazen lampen doen. Bijgevolg zijn ze een solide oplossing in veeleisende omgevingen.

Een lange levensduur betekent dat ze gedurende vele jaren optimaal licht leveren. Daarnaast kunnen ze forse besparingen opleveren in energie- en onderhoudskosten.

Led4lighting 82

Relighting in bestaande bedrijfshal

De term 'relighting' omvat het vervangen van een bestaande lichtinstallatie door een nieuwe energiezuinige variant. Bij het opmaken van een nieuw lichtplan houden wij rekening met bestaande aansluitmogelijkheden, lichtpunten en obstakels.

Onze renovatieprojecten dragen bij tot een beter comfort en een lagere energiefactuur. Hierbij bedraagt de gemiddelde terugverdientijd minder dan 2 jaar.

Ik heb interesse in relighting
Led4lighting 86

Nieuwbouwprojecten

Onze producten zijn niet alleen kwaliteitsvol op vlak van branduren, maar ook op vlak van robuustheid, lichtopbrengst en de gebruikte componenten. Bovendien zijn al onze producten energiezuinig waardoor het ook een interessante investering is bij nieuwbouwprojecten.

Ik heb interesse in LED verlichting voor mijn nieuwbouw